آموزش بهینه سازی سایت با ۱۰ راه کار کلیدی و ساده
بهینه سازی سایت یکی از بهترین روش ها برای افزایش بازدید کننده سایت یا وبلاگ هست. همانطور که بارها در مطالب موجود در سایت گفته شده، مهمترین و البته سخت ترین مرحله در هر کسب و کار اینترنتی افزایش بازدید کننده برای سایت هست. کسب و کار شما بدون بازدید کننده و ترافیک عملا بی معنی بوده و نتیجه ای نخواهد داشت.
برای اینکه بتونید بازدید کنندگان سایت خود را افزایش دهید، روش های بسیاری وجود داره، از جمله روش های پولی و رایگان، ولی یکی از بهترین راه ها که البته رایگان هم بوده و خودتون میتونید با یادگیری چند تکنیک، به راحتی روی سایت پیاده کنید، استفاده از روش سئو یا بهینه سازی سایت برای موتور جستجو هست.
این روش رو میتونید خودتون به رایگان انجام بدهید البته همونطور که گفته شد لازم هست تا کمی زمان صرف کرده و تکنیک های آن را یاد بگیرید در غیر این صورت میتوانید از شرکت ها و افرادی که در این امر خبره هستند بخواهید که سایت شما را سئو کنند، البته با هزینه بسیار بالا، به همین دلیل در این مطلب قصد داریم تا شما رو با چند روش ساده ی بهینه سازی سایت آشنا کنیم.
بهینه سازی سایت برای موتور جستجو یا همان سئو SEO روش بسیار خوبی هست که میتونه بازدید کننده هدفمندی رو به سایت شما بیاره، اما دقت داشته باشید که باید زمان گذاشته و توقع نداشته باشید در عرض چند روز بازدید کننده سایت شما سیر صعودی داشته باشه، اما مطمئن باشید با استفاده از تکنیک ها و آموزش های لازم و اجرای درست و اصولی سئو میتونید در بلند مدت بازدید کننده زیاد و به همان میزان مشتری و فروش خوبی رو برای کسب و کار اینترنتی خود داشته باشید.
بهینه سازی سایت چگونه کار میکند؟
بگذارید مقاله رو با یک توضیح مختصر و ساده از روش بهینه سازی سایت آغاز کنیم و اصلا بفهمیم که بهینه سازی سایت به چه صورت عمل میکنه.
گوگل یک سری الگوریتم هایی داره که به صورت اتوماتیک، بر طبق اون الگوریتم ها به سایت شما رنک یا امتیاز میده. برای این منظور یک سری spider ها یا به اصطلاح عنکبوت هایی رو به سایت شما میفرسته تا با خزیدن crawl در سایت شما، محتوای اون رو بررسی کرده و بر طبق شاخص ها یا فاکتورهایی که داره، ببینه آیا سایت شما سایت مفیدی بوده یا یک سایت بی ارزش است.
در واقع به زبان ساده میشه گفت سئو یا بهینه سازی سایت هنر خوشحال کردن این عنکبوت هاست.
شما باید کاری کنید تا وقتی این عنکبوت ها وارد سایت تان شدند با توجه به شاخص ها یا فاکتور هایی که دارند بتوانند سایت شما رو یک سایت مفید و با ارزش تلقی کنند.
البته دقت داشته باشید که تنها هدف شما نباید خوشحال کردن گوگل یا هر موتور جستجویی باشد، بلکه باید هدف اول شما خوشحال کردن بازدید کنندگان بوده و در کنار آن به اصول سئو یا بهینه سازی سایت نیز توجه کنید تا بتوانید یک سایت با ارزش و مفید و سودآور داشته باشید.
الگوریتم های گوگل بسیار پیچیده بوده و هر از چند وقت یک بار با یک سری به روز رسانی ها تغییراتی در آن ها ایجاد میشود، ولی از آغاز به کار گوگل، در این الگوریتم ها یک سری چیزها ثابت بوده اند که شاخص های خوبی برای بررسی سایت شما محسوب میشوند.
در این مطلب قصد داریم تا شما رو با این شاخص های ثابت و مهم آشنا کنیم. با در نظر گرفتن ۱۰ نکته ای که در ادامه میخوانید و اجرا و پیاده سازی آن برای سایت خود میتوانید مطمئن باشید که سایت با ارزش و مفیدی از نظر spider های گوگل خواهید داشت.
نکته اول: دامنه و هاست را خریداری کنید.
مهمترین نکته ای که باید در نظر داشته باشید مخصوصا اگر یک وب مستر تازه کار هستید اینه که حتما یک دامنه اختصاصی و هاست را برای سایت خود خریداری کنید. هاست های رایگان نمیتوانند انتخاب خیلی خوبی از نظر سئو برای سایت یا کسب و کار شما باشند.
بسیاری از افراد و از جمله وب مسترهای حرفه ای اتفاق نظر دارند که اگر میخواهید یک کسب و کار آنلاین یا یک سایت جدی و حرفه ای راه اندازی کنید باید دامنه و هاست خودتون رو داشته باشید، همانطور که در ابتدا هم گفته شد گوگل سایت های جدی و با ارزش رو بیشتر دوست داشته و برای همین بهتره که از همون ابتدای راه اندازی کسب و کار اینترنتی تان به دنبال خرید دامنه و هاست برای سایت خود باشید و دنبال سرویس دهندگان وبلاگ یا استفاده از هاست های رایگان نباشید.
در این مطلب به شما یاد دادیم تا بتوانید هاست مناسبی برای سایت خود انتخاب کنید، علاوه بر آن با جزئیات خوبی در رابطه با خرید هاست آشنا شده و میتونید یک خرید مناسب برای فضای میزبانی وب سایت تان داشته باشید.
نکته دوم: با محتوای اختصاصی برای مشکلات موجود راه حل ارائه دهید.
همیشه به خاطر داشته باشید که مهمترین هدف موتور جستجوی گوگل این است تا به کاربران خود، نتایج مرتبط و مفیدی از سایت ها را ارائه کند. به همین دلیل هر الگوریتمی که در حال حاضر داره و یا در آینده ایجاد خواهد کرد با این هدف خواهد بود که سایت های بی ارزش و با محتوای به درد نخور رو از لیست نتایج اولیه خود حذف کند و آن سایت ها را به صفحات پایین تر بفرستد. شما که نمیخواهید سایت تان برای یک عبارت مورد جستجو در صفحات ۴ و ۵ و بالاتر قرار بگیرد؟
هدف شما باید قرار گیری در صفحه اول نتایج جستجو و البته در چند رتبه اول باشد.
با این هدف، یکی از مهمترین نکاتی که برای بهینه سازی سایت باید همیشه در نظر داشته باشید، ایجاد محتوای اختصاصی و با ارزش و مفیدی هست که ارائه کننده راه حل برای مشکلات موجود در حوزه فعالیت سایت تان باشد.
خود شما بارها از گوگل برای پیدا کردن راه حلی برای مشکلات یا سوالاتی که داشتید استفاده کرده اید. سایت هایی که محتوای بی ربطی ارائه میکنند نمیتوانند شایسته حضور در نتایج اول گوگل باشند. پس سعی کنید همیشه به دنبال ارائه یک محتوای مفید و اختصاصی باشید و نه مطالب کپی از این سایت و آن سایت.
اگر مطالبی که در سایت خود ارائه میکنید بتواند راه حلی برای مشکلاتی که مردم در گوگل به دنبال آن هستند ارائه کند، افرادی که وارد سایت شما میشوند علاوه بر خرسندی و اعتماد به کسب و کارتان، مطالب تان را نیز در شبکه های اجتماهی به اشتراک گذاشته و به این ترتیب میتوانید بازدید کننده بسیار بیشتری را به سایت خود روانه کنید.
دقت داشته باشید که معنی عبارت محتوای اختصاصی این روزها چیزی بیشتر از تنها مقاله و مطلب نوشته شده است و باید محتوای سایت شما شامل موارد زیر هم باشد:
تصاویر و اینفوگرافیک ها:
سعی کنید از تصویر نوشته ها یا اینفوگرافیک ها Infographic هم در محتوای سایت خود استفاده کنید، اگر بتوانید تصاویر سایت یا وبلاگ را خودتون تهیه کرده و از تصاویر موجود در وب استفاده نکنید بسیار بهتر هست.
به زودی مطلبی جامع در مورد اینفوگرافیک ها و نحوه ساخت یک اینفوگرافیک در سایت پولیران منتشر خواهیم کرد.
فیلم یا ویدئو
یکی از روش های عالی برای تهیه محتوای اختصاصی ایجاد فیلم یا کلیپ های آموزشی کوتاه برای سایت هست.
به این روش میتونید فیلم های ایجاد شده رو در سایت هایی چون یوتیوب یا آپارات قرار داده و برای سایت خود بک لینک ایجاد کنید.
پادکست یا فایل های صوتی
یکی دیگر از روش های تهیه محتوای با ارزش، ایجاد فایل های صوتی آموزشی هست. میتونید این فایل ها رو با فرمت mp3 برای دانلود در سایت خود قرار داده تا بازدید کنندگان بتوانند با دانلود آن، در هر کجایی به محتوای آموزشی شما دسترسی داشته باشند، به عنوان مثال هنگام رانندگی بتوانند به آموزش های مورد نیازشان گوش دهند.
حتی میتونید یک رادیو اینترنتی ایجاد کرده و هر هفته در یک روز مشخص پادکست یا فایل صوتی خود را به رایگان در اختیار بازدید کنندگان قرار دهید.
نرم افزارها و افزونه ها
اگر با دانش کد نویسی آشنایی دارید یا به افرادی که در امر برنامه نویسی حرفه ای هستند دسترسی دارید میتونید یک نرم افزار یا افزونه اختصاصی برای سایت خود ساخته و آن را روی سایت نصب کنید یا در اختیار کاربران و بازدید کنندگان خود قرار دهید.
همانطور که گفته شد هدف، ایجاد ارتباط موثر با بازید کنندگان سایت و کمک به آنها در جهت رفع مشکلات شان هست، با در نظر داشتن این هدف و ایجاد محتوای اختصاصی و با ارزش میتونید از مفید بودن سایت خود و رنکینگ ranking آن در لیست نتایج گوگل مطمئن باشید.
نکته سوم: بک لینک های طبیعی و مرتبط برای سایت خود ایجاد کنید.
اگر تازه کار بوده و با مفاهیم سئو آشنایی نداشته باشید احتمالا نمیدونید بک لینک چی هست.
بک لینک از نظر اصول بهینه سازی سایت ارزش زیادی داشته، در عین حال همه بکلینک ها ارزش یکسانی ندارند. به نکات زیر دقت کنید:
سعی کنید بک لینک نخرید.
بسیاری از افراد هستند که اقدام به خریداری چندین و چند بک لینک ارزان قیمت و البته به درد نخور میکنند و سپس در مدت کمی سایت شان به دلیل خریداری بکلینک های فیک و به درد نخور توسط گوگل ban یا بسته میشه.
بهتره تا جایی که امکان داره بکلینک خریداری نکنید و یا اینکه از جای مطمئن خریداری کنید، همچنین سعی کنید به هیج وجه اقدام به خریداری تعداد بالایی بکلینک نکنید.
بهترین روش ساخت بکلینک به طور طبیعی هست.
منبع بکلینک اهمیت دارد.
سایتی که به وب سایت شما لینک میده خیلی مهم هست، هر چه سایت لینک دهنده به وب سایت شما، دامنه قدیمی تری داشته باشه و دارای رنک بالاتری در گوگل باشه به همان نسبت بکلینک آن ارزش بالاتری هم دارد.
اگر به سایت هایی که اقدام به فروش بکلینک میکنند نگاه کنید، میبینید که قیمت بکلینک های با رنک ۵ یا ۶ بالاتر از بکلینک های با رنک های پایین تر هست.
همچنین در صورتی که بتونید از سایت های با پسوند gov یا edu که در واقع سایت های با قدرت و مرجع هستند و به سایت های authorityمعروف هستند لینک بگیرید، نیز بسیار عالی خواهد بود.
بکلینک داشتن از چنین سایت هایی و همچنین دامنه هایی که رنک بالایی دارند، ارزش بسیار بیشتری از صدها بک لینک از سایت ها وبلاگ های با رنک پایین دارد.
از اهمیت متن لنگر یا anchor text هم غافل نشوید.
متن لنگر یا anchor text در واقع کلمه یا عبارتی هست که لینک داده میشه، به عنوان مثال در ابتدای همین جمله عبارت متن لنگر لینک دار هست و به عنوان anchor text استفاده شده.
یا اگر دیده باشید در طول متنی که خواندید، چندین عبارت و کلمه با رنگ آبی مشخص هستند که در واقع لینک داده شده اند به مطالب مرتبط دیگرِ موجود در همین سایت.
همانطور که گفته شد بهتره برای ایجاد بکلینک برای سایت تان آن را خریداری نکرده و بکلینک های طبیعی ایجاد کنید. یک روش عالی برای ایجاد بکلینک طبیعی و مرتبط برای سایت تان این است که یک مطلب مفید و اختصاصی نوشته و سپس آن را به عنوانپست مهمان در سایت های مرتبط با موضوع سایت خود ثبت کنید.
سایت های بسیاری هستند که به شما امکان میدن تا در آنها یک مطلب یا پست مهمان قرار دهید فقط دقت داشته باشید که مثلا اگر سایت شما موضوعش IT یا کامپیوتر هست در سایتی با موضوع مشابه، پستِ مهمان خود را درج کنید.
دقت داشته باشید لینک دادن به محتوای داخلی سایت خود هم بسیار مهم است. به این کار لینک دهی داخلی گفته میشود. ما در طول همین مطلب چند بار به مطالب دیگر موجود در سایت مان لینک دادیم.
نکته چارم: از قالب ها یا پوسته های بهینه شده با اصول سئو استفاده کنید.
بهینه سازی سایت شامل دو مورد است:
یکی از ارکان مهم برای بهینه سازی سایت کدنویسی تمیز و منطبق بر اصول سئو برای قالب یا پوسته سایت هست.
در رابطه با این مورد به نکات زیر دقت کنید:
کدنویسی تمیز قالب سایت
لازم هست تا از تمیز بودن کدنویسی قالب سایت و منطبق بودن آن بر اصول سئو اطمینان حاصل کنید. چنانچه خودتون از دانش کدنویسی اطلاعاتی ندارید بهتره که در صورتی که میخواهید برای سایت تان قالب یا پوسته تهیه کنید این کار را به افراد خبره و شرکت های حرفه ای بسپارید، و به آنها تاکید کنید که قالب رو بر اساس اصول منطبق با بهینه سازی سایت نوشته و طراحی کنند.
همچنین در صورتی که قصد خرید قالب های آماده موجود در وب را دارید از بهینه بودن آن ها اطمینان حاصل کنید.
این روزها بیشتر قالب های موجود در اینترنت به مقدار زیادی بهینه سازی شده اند و این مورد را میتوان یکی از ویژگی های قالب ها دانست که در صفحه فروش آن قالب به آن اشاره شده است.
به سرعت لود یا بارگذاری قالب خود اهمیت دهید
سرعت لود یک سایت هم برای کاربران و هم از نظر سئو و برای گوگل اهمیت بسیار بالایی دارد. لازم هست تا قالبی که خریداری میکنید ویژگی سبک بودن و سرعت بالای لود را داشته باشد.
میتوانید سرعت سایت را با استفاده از سایت های بسیاری که در اینترنت و برای این منظور موجود هست چک کنید. همچنین میتوانید برای افزایش سرعت لود سایت خود از افزونه های مختلفی چون cache plugin ها استفاده کنید.
اورجینال بودن قالب اهمیت دارد
بهتره از دانلود نسخه های رایگان و نال شده قالب ها و پوسته ها خودداری کنید و تا جایی که امکان داره یا قالبی رو به صورت اختصاصی بدهید برای تان کد نویسی کنند یا اینکه نسخه اورجینال یا اصلی قالب مورد نظرتان را خریداری کنید.
سایت های ایرانی بسیاری هستند که قالب های اورجینال و انگلیسی موجود در وب را به صورت اصلی خریداری کرده و با فارسی کردن پوسته، آن را در ازای مبلغی در اختیار شما قرار میدهند، بهتر است که از این سایت ها قالب خود را خریداری کنید تا از به روز رسانی های آینده قالب هم همیشه برخوردار باشید.
از وجود لینک های خراب آگاه باشید
لازم هست تا همیشه سایت را بررسی کنید تا لینک خرابی در سایت تان وجود نداشته باشد تا گشت و گذار در سایت شما توسط لینک ها بدون مشکل باشد.
دقت داشته باشید که ظاهر کاربر پسند قالب سایت هم از اهمیت بسیار بالایی برای رنکینگ سایت و همچنین استفاده کاربران برخوردار هست.
با داشتن یک پوسته حرفه ای و با ظاهری جذاب و با رعایت نکات بالا میتوانید کسب و کارتان را از رقبا متمایز کنید.
نکته پنجم: از پیوند های یکتا به درستی استفاده کنید.
پیوند های یکتا همان لینکِ صفحات، پست ها و مطالب مختلف سایت هستند که برای بازدید کنندگان و افراد مختلف قابل دسترس هست.
پیوند یکتا به صورت domain.com/post-name هست و از دو قسمت تشکیل میشود:
قسمت دوم: post-name/ هست که نام مطلب یا صفحات سایت تان بوده و معمولا از یک یا چند کلمه تشکیل میشود و اگر بیش از یک کلمه باشد، کلمات با – از هم جدا میشوند مانند post-name در انگلیسی یا نام-پست در فارسی.
به این مثال دقت کنید: www.puliran.com/website-cost و یا www.puliran.com/آموزش-راه-اندازی-سایت
پیوند یکتا معمولا به قسمت دوم اطلاق شده و از نظر بهینه سازی سایت بسیار مهم و حائز اهمیت هست.
پیوند یکتای سایت تان را میتوانید در داخل پنل مدیریتی وردپرس و از منوی تنطمیات> پیوندهای یکتا تنظیم کنید.
در این صفحه پیشنهاد ما به شما این است که گزینه آخر، یعنی ساختار دلخواه را انتخاب کرده و مقدار آن را /%postname%/ که بهترین حالت از نظر سئو میباشد قرار دهید.
یکی از نکات خوب برای بهینه سازی سایت در استفاده از پیوندهای یکتا، این است که برای قسمت دوم یا post-name از کلمه کلیدی مورد نظر خود استفاده کنید.
به عنوان مثال اگر قصد دارید برای عبارت کلیدی طراحی وب، مطلب خود را بهینه کنید، میتوانید عبارت طراحی وب را به صورت زیر برای پیوند یکتای مطلب در نظر بگیرید:
طراحی-وب/domain.com
نکته ششم: نقشه سایت خود را ایجاد کنید.
یکی از کارهایی که برای بهینه سازی سایت باید انجام شود، ایجاد نقشه سایت هست.
پلاگین ها یا افزونه های زیادی هستند که برای سایت، صفحات، پستها و آرشیوها نقشه تهیه میکنند که میتونید از آن ها استفاده کنید.
معمولا افزونه های سئو مثل seo by yoast به راحتی نقشه سایت شما را ایجاد میکنند. افزونه های دیگری هم هستند که تنها مختص ایجاد نقشه سایت و ثبت آن در گوگل هستند. با ثبت نقشه سایت خود در گوگل، سایت شما بهتر در گوگل ایندکس خواهد شد.
نکته هفتم: در وبلاگ های دیگر کامنت بگذارید.
کامنت گذاشتن یا ایجاد نظر در وبلاگ ها و سایت های مرتبط با حوزه فعالیت سایت تان، نه تنها باعث افزایش ترافیک و بازدید کننده و همچنین افزایش ارتباط با صاحبین وبلاگ ها خواهد شد، بلکه یک بک لینک برای سایت تان هم ایجاد میشود. بهتر است سعی کنید از گذاشتن کامنت هایی با محتوای اسپم خودداری کنید، مطلب رو اول بخونید و بعد یک نظر مفید و ارزشمند بگذارید، نه فقط یک جمله مثل: مطلب مفیدی بود به سایت منم سر بزنید.
با روش کامنت گذاری، حرفه ای برخورد کرده و از گذاشتن تبلیغات، نظرات یک جمله ای، بی محتوا، و نظراتی که نشان دهنده این است که اصلا مطلب رو نخوندید خودداری کنید.
مطمئن شوید کامنتی که میگذارید، مفید و ارائه دهنده اطلاعات باشد، به این ترتیب نه تنها کامنت تان از طرف صاحب سایت تایید شده و اسپم شناخته نمیشود بلکه اعتبار شما را هم نزد خوانندگان سایت و دیگر نظردهندگان و همچنین صاحب سایت مورد نظر، بالاتر خواهد برد.
نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید اینکه حتما در سایت ها و وبلاگ های مشابه با فعالیت سایت خود کامنت بگذارید. میتوانید این سایت ها را با یک جستجوی ساده در گوگل پیدا کنید.
و در آخر همیشه سعی کنید در زیر مطالبی نظر بگذراید که تازه و به روز هستند نه مطلبی برای دو سال پیش.
نکته هشتم: از صفحه شبکه اجتماعی سایت خود غافل نشوید.
این روزها نمیتوان قدرت شبکه های اجتماعی و تاثیری که در افزایش فروش و سود آوری کسب و کارهای مختلف چه اینترنتی و چه فیزیکی دارند را انکار کرد.
یکی از فاکتورهای مهم در بهینه سازی سایت، وجود صفحه، در شبکه های اجتماعی و تعداد خوبی از دنبال کنندگان برای کسب و کارتان است.
یکی از شاخص هایی که گوگل در امر سئو به آن نگاه می اندازد، صفحه شبکه های اجتماعی و همچنین میزان به اشتراک گذاری مطالب تان در شبکه های اجتماعی است که میتواند نشان دهنده اهمیت و محبوبیت و ارزش مطالب تان باشد.
شبکه اجتماعی اینستاگرام را هم فراموش نکنید. اینستاگرام به افراد و کسب و کارهای زیادی برای سود آوری و افزایش فروش کمک کرده و در ایران هم طرفداران بسیاری دارد.
برای استفاده از شبکه های اجتماعی برای کسب و کارتان لازم است تا یک استراتژی مناسب و هدفمند را در پیش گرفته و بر طبق آن جلو روید.
اما همیشه سعی کنید به محض آنکه مطلبی را در سایت خود منتشر کردید آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک گذاشته و دنبال کنندگان را از مطالب جدید سایت تان با خبر کنید.
نکته نهم: از یک افزونه مناسب برای بهینه سازی سایت خود استفاده کنید.
اگر از پلتفرم وردپرس برای سایت تان استفاده کنید، افزونه ها یا پلاگین های بسیاری هستند که برای بهینه سازی سایت و محتوای آن به شما کمک میکنند. یکی از بهترینِ این افزونه ها، seo by yoast هست که میتوانید با نصب آن مهمترین فاکتورها برای بهینه سازی سایت را بررسی کرده و در صورت نیاز تغییرات لازم را انجام دهید.
این افزونه همانطور که در نکات بالا هم گفته شد، نقشه سایت شما را ایجاد میکند، که میتوانید با ثبت این نقشه در گوگل، محتوای سایت را در گوگل ایندکس کنید.
ل
نکته دهم: بخوانید، یاد بگیرید و عمل کنید.
برای موفقیت در امر سئو یا بهینه سازی سایت و افزایش بازدید کننده برای سایت با استفاده از این روش لازم هست تا علاوه بر در نظر گرفتن نکات گفته شده تا اینجا همیشه به دنبال یادگیری و به کارگیری روش های مختلف برای بهینه سازی سایت باشید.
در سایت پولیران میتوانید به منابع و آموزش ها و تکنیک های مختلف برای بهینه سازی سایت دسترسی داشته باشید، در عین حال با یک جستجوی ساده در گوگل میتوانید مطالب و آموزش های بسیاری را پیدا کنید که به افزایش دانش شما در این امر کمک بسیاری میکند.
دقت داشته باشید که بهینه سازی سایت تنها به موارد گفته شده ختم نشده و مباحث بسیار پیچیده تری را شامل میشود که در این متن فرصت پرداختن به همه آن نیست ولی متیوانید با دنبال کردن آموزش های موجود در سایت کارنوین به همه آنچه برای سئوی سایت خود نیاز دارید دسترسی داشته باشید.
همچنین فراموش نکنید که الگوریتم ها و تکینک های سئو دائما در حال به روز رسانی و تغییر و تحول هستند، پس بسیار مهم هست که همیشه در زمینه بهینه سازی سایت به روز باشید و با در نظر گرفتن به روز رسانی های مختلف و الگوریتم های گوگل سایت تان را سئو کنید.
در پایان…
سعی کردیم در این مطلب با زبان ساده نکات مهم و در عین حال مقدماتی در سئو را که همیشه هم ثابت بودند و با تغییرات مختلف الگوریتم های گوگل، دستخوش تغیر نشده اند را بازگو کنیم.
با رعایت نکات فوق میتوانید از مهمترین قسمت بهینه سازی سایت خود مطمئن باشید، همچنین دقت داشته باشید که افزونه های معرفی شده، سئوی داخلی سایت یا on site seo را برای تان انجام میدهند اما برای بهینه سازی خارجی سایت یا off site seo لازم هست تا خودتان از روش ها و تکنیک های مختلفی چون شبکه های اجتماعی و ایجاد بک لینک های طبیعی استفاده کرده تا از بابت بهینه سازی سایت، خیال تان کاملا راحت باشد.
واقعا مطلب مفیدی بود. سایتتون بسیار عالیه و محتوای ارزشمندی داره. موفق باشید. یاعلی